(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Hovězí uherský guláš

Potřebné ingredience
50 dkg hovězího předního masa bez kosti,2 cibule, sůl.pepř.1/2 lžičky kmínu,5 dkg slaniny,1/2 lžičky papriky,5 brambor,kdo chce může přidat trochu papriky pálivé,1lžíce hl.mouky.
Postup přípravy
Slaninu si nakrájíme na malé kostičky a opražíme,přidáme drobně nakrájenou cibuli-necháme zrůžovět.Pak přidáme maso nakrájené na kostky,přidáme koření-podlijeme vodou a dusíme doměkka./já dělám v papiňáku asi 30 minut/.Přidám brambory nakrájené na kostky,mouku rozšlehanou v troše vody a povařím ještě asi 30 minut.Podávám s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

gonzar
(upraveno)
21. 3. 2011, 22:12
Ali, máš krásnou sbírku nádherných receptů. A děkuji za recepty, už mám od tebe některé vyzkoušené a chutnají.














nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
22. 3. 2011, 10:11
@gonzar
Zdravím Alenko-a moc děkuji za pochvalu , moc mě těší-že dle nich vaříš a hlavně že chutnají


nahlásit

marcelau
(upraveno)
18. 3. 2011, 19:41
mňam, to bych si dala

nahlásit